1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Cumhurbaşkanlığına aday değilim”
“Cumhurbaşkanlığına aday değilim”

“Cumhurbaşkanlığına aday değilim”

Başbakan Tatar, 2020 yılında gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

A+A-

Başbakan Ersin Tatar, BRT’de katıldığı programda, cumhurbaşkanlığı adaylığı ve kabine değişikliği ile ilgili soruları yanıtladı.

Tatar, 2020 yılında gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olup olmayacağı sorusuna, “Cumhurbaşkanlığına aday olmayacağım” yanıtını verdi.

Aday olmasının hükümet çalışmalarını aksatabileceğini, parti içerisinde çok değerli arkadaşlarının aday çıkabileceğini, gerekirse üyeye de gidileceğini söyleyen Ersin Tatar, bu konuda işi bulandırmaya çalışanlar olduğunu ancak bu kararı UBP’nin vereceğini, “Tüm sorumluluk genel başkanındır” demenin doğru bir yaklaşım olmadığını söyledi.

Kabinede bir değişiklik olup olmayacağının sorulması üzerine de Tatar, “Kabinede bir değişiklik olacak demedim ama, ilerde bakanlıklar da değişebilir. Bu bir nöbet değişimidir. Benim için her milletvekilim bakan kadar değerlidir” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.