1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. “Cumhuriyetimiz çok yaşasın”
“Cumhuriyetimiz çok yaşasın”

“Cumhuriyetimiz çok yaşasın”

Cenk Eren, 29 Ekim’i sahnede, Grand Pasha Hotel konuklarıyla birlikte kutladı.

A+A-

Orhan İSMAİLOĞLU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla sahnede kutlayan ünlü sanatçılardan biri olan Cenk Eren, Grand Pasha Hotel müşterilerine unutulmaz üç saat yaşattı.

Ünlü sanatçı, gecede duygusal anlar yaşadı. “Cumhuriyetimizin 94’üncü kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Cumhuriyetimiz çok yaşasın ve biz Atatürk’ün çocuklarıyız” diyen Eren’e konuklar da alkışlarıyla destek verdi.

Daha önceki performanslarında olduğu gibi, önceki gece de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Cenk Eren, istek parçaları da geri çevirmedi.

İlk bölümde duygusal şarkılara yer veren sanatçı, programın ikinci bölümünde ise hareketli eserler seslendirdi.

Ünlü sanatçı başta Tanju Okan olmak üzere birçok sanatçının şarkılarını söyledi, yaptığı esperilerle herkesi güldürdü.

Gecenin sonunda tüm salonun ışıkları söndürüldü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla konuklar “İzmir Marşı”nı birlikte söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.