1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Daha çok çalışın, topluma daha faydalı olun
Daha çok çalışın, topluma daha faydalı olun

Daha çok çalışın, topluma daha faydalı olun

Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı vergi listesindeki gerçek kişiler kategorisinde ikinci sırada yer alan Sofu Altınbaş, iş adamlarına çağrı yaptı:

A+A-

Ceren ÖZBİL

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş, Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı vergi listesindeki gerçek kişiler kategorisinde ikinci sırada yer aldı. 2 milyon 457 bin 408 TL gelir beyan eden Altınbaş, 897 bin 800 TL vergi ödeyecek.

KIBRIS Gazetesi’ne konuşan Sofu Altınbaş, vergi ödemenin önemini ve topluma olan katkısını anlattı. Altınbaş ayrıca kendisini, Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı vergi listesindeki gerçek kişiler kategorisinde ikinci sırada görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

“Ne mutlu bize”

Sofu Altınbaş, sabah gazeteleri eline aldığında, kendi ismini vergi listesindeki ilk sıralarda görmenin günün en güzel haberlerinden biri olduğunu ifade etti ve şu şekilde konuştu:

“Devlete gelir ve istihdam yaratabildiysek ne mutlu bize... Bizim için bundan daha büyük bir mutluluk olamaz. Bir işadamının görevi sadece ailesi için çalışmak değil, aynı zamanda toplum ve halk için çalışmaktır. Bizde bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Keşke daha çok para kazansak ve daha çok vergi ödeyip, daha çok istihdam yapabilsek.”

“Topluma yön verici olmalıyız”

Bir işadamının topluma yön verici olması gerektiğine dikkat çeken Altınbaş, bu nedenle vergileri düzenli ödeyip, topluma sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Sofu Altınbaş, “işadamlarına çağrım, işlerini iyi takip etsinler ve toplumlarına faydalı olsunlar. Daha çok istihdam yaratılsın, devlet kazansın” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.