1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Daha hazır değiliz”
“Daha hazır değiliz”

“Daha hazır değiliz”

KTSYD Kadınlar Voleybol Turnuvasını kazanan Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor Antrenörü Buğra Eryıldız, Havadis’e konuştu

A+A-

BU YIL GÜZEL MAÇLAR OLACAK: Eryıldız, “Rakiplerimizin bu seneki kadrosunu ve oyunlarını gördük. Kendi eksiklerimizi tespit ettik. Daha tam olarak hazır değiliz, ama bu turnuvadan belli oldu ki bu sene çekişmeli ve güzel maçlar olacak” dedi.

Tonguç KOTAK

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kadınlar Voleybol Turnuvasını kazanarak sezona kupa ile başlayan Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor’da antrenör Buğra Eryıldız, Havadis’e konuştu.

Eryıldız, turnuvada henüz hazır olmadıklarını belirterek lige kadar form tutup iyi bir şekilde lige gireceklerini söyledi.

Uyumumuzu gördük

Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor Antrenörü Buğra Eryıldız, “Bizim için önemli bir hazırlık turnuvası oldu. Geçen seneki takımımızdan 3 kişi başka bir kulübe gitti, 2 yeni oyuncu aldık. Bu turnuva hem takım oyunumuzu görmek açısından, hem de geçen seneki başarımızı devam ettirip lige moralli başlamak açısından bize iyi geldi.

Turnuvada bu yıl ligdeki rakiplerimizin kadrosunu ve oyunlarını gördük. Biz ise kendi eksiklerimizi gördük. Tam olarak hazır değiliz ama bu turnuvadan belli oldu ki bu sezon çekişmeli ve güzel maçlar olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.