1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Daniel Sturridge için Premier Lig'den 5 milyon euro
Daniel Sturridge için Premier Lig'den 5 milyon euro

Daniel Sturridge için Premier Lig'den 5 milyon euro

Trabzonspor'un henüz tam randıman alamadığı Daniel Sturridge, Premier Lig'de hala popüler. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun birden fazla talibi olduğunu açıkladığı Daniel Sturridge için Aston Villa'nın 5 milyon euro'luk teklif yaptığı öğrenildi.

A+A-

Trabzonspor'da sakatlıklardan ötürü henüz tam olarak verimli olamayan Daniel Sturridge, kulübün sıcak bakması halinde İngiltere'ye dönebilir.

Ahmet Ağaoğlu tarafından birinci ağızdan doğrulanan transfer tekliflerinden en ciddi olanı Aston Villa'nınki.

Trabzonspor'a bonservissiz gelen ve imza parasıyla beraber 3.5 milyon euro yıllık ücret alan Sturridge için Aston Villa'nın 5 milyon euro (4.2 milyon pound) önerdiği öğrenildi. Trabzonspor ise bu teklife henüz olumlu ya da olumsuz bir cevap vermedi.

 

    "Oyuncu satmayı düşünmüyoruz"

    "Oyuncu satmayı düşünmüyoruz"

     

    Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu daha önce yaptığı açıklamada "Şampiyonluğa yürürken as oyuncularımızı satmayı düşünmüyoruz" demişti.

    Trabzonspor'un henüz 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Sturridge için 5 milyon euro'luk teklifi değerlenirip değerlendirmeyeceğiz merak ediliyor.

    Sakatlığından ötürü ikinci yarıda hiç forma giyemeyen Sturridge'in Fenerbahçe maçıyla beraber sahalarda dönmesi bekleniyor.

    İngiliz oyuncu devre arası hazırlık kampındaki Tiran maçında sakatlanmıştı.

     

       

      HABERE YORUM KAT

      UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.