1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dany Nounkeu evine dönüyor
Dany Nounkeu evine dönüyor

Dany Nounkeu evine dönüyor

Kamerunlu stoper Dany Nounkeu Tchounkeu bir süredir kulüpsüzdü. Evine dönme kararı alan Dany, Türkiye'ye gelmeden önce Fransa'da üst düzeyde futbol oynadığı ilk kulüp olan Toulouse'la anlaştı.

A+A-

Fransa doğumlu Kamerun vatandaşı olan Dany Nounkeu, futbola başladığı Fransa'ya geri dönüyor. Türkiye'ye gelmeden önce forma giydiği Toulouse'la anlaşan Dany, uzun yıllardır Türkiye'de forma giyiyordu.

2010 yılında Toulouse'dan Gaziantepspor'a gelerek Türkiye macerasına başlayan Dany Achille Nounkeu Tchounkeu, burada Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük takımlarda oynamış ve daha sonra yolu Bursaspor, Karabükspor ve son olarak Akhisarspor'a düşmüştü.

Eylül 2019'da Akhisar'la yollarını ayıran Dany, o tarihten beri kulüpsüzdü.

 

    "33 yaşında futbolu bırakmayacağım"

    "33 yaşında futbolu bırakmayacağım"

     

    Dany, bu yaşta futbolu bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını söyleyerek, "Tecrübelerimi genç Toulouse ile paylaşmak istiyorum. Şu anda boştayım ve yeni bir rekabete hazırım.

    Birçok farklı proje geldi önüme ancak kalbim Toulouse'da ve önceliğim oraya geri dönmek. İyi durumda olmak ve yüksek seviyede oynamak için eski takımımla idmanlara devam ediyordum" dedi.

     

      Dany'nin efsane tweet'i

      Dany'nin efsane tweet'i

      HABERE YORUM KAT

      UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.