1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DAÜ Fırat’a ağladı
DAÜ Fırat’a ağladı

DAÜ Fırat’a ağladı

Kalp yetmezliği nedeniyle önceki gün genç yaşta yaşamını yitiren Fırat Çırak, son yolculuğuna uzun yıllar mesai yaptığı DAÜ’den uğurlandı

A+A-

Kalp yetmezliği nedeni ile önceki gün evinde vefat eden DAÜ Döner Sermaye Birimi Müdürü Fırat Çırak dün son yolculuğuna uğurlandı.

Çırak için çalıştığı kurumda DAÜ rektörlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene ailesi, DAÜ VYK  Başkanı ve üyeleri, rektör,  rektör yardımcıları, akademisyenler ve çalışanlar  katıldı.

DAÜ’deki törenin ardından Fırat Çırak, Lala Mustafa Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazına müteakip Gazimağusa Kabristanlığı’na defnedildi.

Fırat Çırak, sevenlerinin göz yaşları arasında toprağa verildi.

Osam: O hep yanımızda DAÜ’de olacaktır

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, törende yaptığı konuşmada,  Fırat Çırak’da gördüğü çalışma azmini ve şevkini gözleri dolarak dile getirirken “O hep yanımızda DAÜ’de olacaktır” dedi.

Çırak’ın yeni projelerini beğendiklerini onay verdiklerini açıklayan Osam, “bunları devam ettirip hayata geçireceğiz ve gözü arkada kalmayacak” diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.