1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi başarılı öğrencilerini onurlandırdı
DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi başarılı öğrencilerini onurlandırdı

DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi başarılı öğrencilerini onurlandırdı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi başarılı öğrencilerini onurlandırdı.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, 2017 – 2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi için belge almaya hak kazanan şeref ve yüksek şeref öğrencileri için Prof. Dr. Mehmet Tahiroğlu Salonu’nda Sertifika Töreni düzenledi.

Söz konusu törende Fakülte’nin 203 yüksek şeref ve 169 şeref olmak üzere toplam 372 öğrencisi sertifika almaya hak kazandı.

DAÜ Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova’nın da katıldığı tören, İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eralp Bektaş’ın yaptığı konuşma ile başladı. Açılış konuşmasının ardından İşletme Bölümü, Ekonomi Bölümü, Bankacılık ve Finans Bölümü ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerine Dekan, Bölüm Başkanları ve Öğretim Üyeleri tarafından sertifikaları takdim edildi. Tören katılımcılara verilen kokteyl organizasyonu ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.