1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. DAÜ’de lisansüstü eğitim semineri yapılacak
DAÜ’de lisansüstü eğitim semineri yapılacak

DAÜ’de lisansüstü eğitim semineri yapılacak

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (MİKA) tarafından düzenlenen ve DAÜ’lü öğrencilerin kariyer planlamalarına katkıda bulunmayı amaçlayan “Kariyer Gelişim Programı”, faydalı seminerlerle devam ediyor.

A+A-

DAÜ’de lisansüstü eğitim düşünenler için, DAÜ – MİKA ile DAÜ Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü ortaklığında, “Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Lisansüstü Eğitim” başlıklı bir seminer düzenleniyor. 25 Mayıs 2018 Cuma günü, saat 13:30’da, DAÜ Özay Oral Kütüphanesi Oditoryum Salonu’nda gerçekleşecek olan seminere tüm lisans ve yüksek lisans mezunları davet ediliyor. Seminerde, lisansüstü programlara başvuru koşulları, burs olanakları, lisansüstü programların yapısı, mezuniyet şartları, süresi, İngilizce dil destek programı ve daha fazlası hakkında Türkçe ve İngilizce olarak bilgilendirme yapılacak. Detaylı bilgi için http://grad.emu.edu.tr isimli web sitesi ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.