1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Davalarını cezaevinde bekleyecekler
Davalarını cezaevinde bekleyecekler

Davalarını cezaevinde bekleyecekler

Lefkoşa’da gerçekleştirilen operasyon neticesinde “Kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan zanlılar, teminata bağlanmak amacıyla mahkemeye çıkarıldı

A+A-

Lefkoşa’da gerçekleştirilen operasyon neticesinde “Kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan zanlılar Somesh Bhandari ve Ashik Pandit, dün teminata bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Polis bulguları aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görev yapan polis memuru Murat Özkırdar, olayla ilgili bulguları aktardı. 

Özkırdar, 30 Eylül 2018 tarihinde saat 01.00’de Bedrettin Demirel Caddesi’nde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekibi tarafından düzenlenen operasyonda Somesh Bhandari ve Ashık Pandit’in tasarrufunda 7 gram kokain ve 33 gram hintkeneviri olduğuna inanılan uyuşturucu madde ile 20 euro nakit paranın bulunarak emare alındığını kaydetti.

Haberin devamı için tıklayınız.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.