1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Dedikodu yüzünden bıçaklar çekildi
Dedikodu yüzünden bıçaklar çekildi

Dedikodu yüzünden bıçaklar çekildi

Lefkoşa’da, iki üniversiteli genç arasında çıkan kavgada, az kalsın kan dökülüyordu

A+A-

Ülkemize öğrenim görmek için gelen iki genç arasında, dedikodu yüzünden çıkan kavgada, Barış Tutuş, Muhammet Doğu’ya bıçak çektiği gerekçesiyle tutuklandı. Muhammet Doğu da şiddet uyguladığı gerekçesiyle teminatla serbest bırakıldı.

Barış Tutuş, “Kavga”, “Rahatsızlık”, “Kanunsuz bıçak tasarrufu”, Muhammet Doğu ise, “Kavga”, “Uygunsuz tavır hareket” suçlamalarıyla dün sabah Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Cenkay İnan’ın huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına Savcı Aysın Bilgin, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yapan polis memuru İzlem Civisilli’yi tanık olarak dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Civisilli, 18.01.2019 tarihinde, saat 14.00 raddelerinde, Ortaköy’de, umumi bir yer olan Şht. Astsubay İdris Doğan Sokak üzerinde bulunan Premium Park Kız Öğrenci Yurdu önünde, Lefkoşa'da sakin zanlı Muhammed Doğu’nun, aleyhinde dedikodu yaptığı gerekçesi ile diğer taraf olan Barış Tutuş ile birbirlerinin vücutlarına gelişigüzel vurduklarını söyledi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.