1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Demet Akalın’dan Burcu Esmersoy’a: Hadi anam hadi!
Demet Akalın’dan Burcu Esmersoy’a: Hadi anam hadi!

Demet Akalın’dan Burcu Esmersoy’a: Hadi anam hadi!

Sunucu Burcu Esmersoy'un Instagram üzerinden kendisini takip etmeyi bıraktığını öğrenen Demet Akalın önce neler olduğunu öğrenmek adına Esmersoy'a mesaj attı

A+A-

Yaşanan bu takibi bırakma hareketi sonrasında sinirlenen Demet Akalın, Esmersoy’a mesaj attı ve tepkisini gösterdi. Ancak bu mesajlar Burcu Esmersoy tarafından paylaşılınca konu çok daha farklı bir yöne gitti. “Gel Konuşalım” programının haberine göre Burcu Esmersoy’un kendisini takipten çıkardığını fark eden Demet Akalın, Esmersoy’a mesaj göndererek “Takipten çıkmışsın, ben de çıkayım bacım. Haberciler arıyor” mesajını gönderdi. Esmersoy’dan ise Akalın’a “Bir şey deniyoruz hesap düzeninde. Manasız işler peşindeler yani saçma sapan” yanıtı geldi. Esmersoy’un yanıtından tatmin olmayan Demet Akalın ise tepki göstererek “Aman bir daha takip etme de saçma sapan deneylere alet etme beni!!!” karşılığı verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.