1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Denktaş: “Bu çocuklar devletimizin de çocuklarıdır”
Denktaş: “Bu çocuklar devletimizin de çocuklarıdır”

Denktaş: “Bu çocuklar devletimizin de çocuklarıdır”

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, bugün KKTC Özel Eğitim Vakfı’nda eğitim gören bir grup çocuğun ailesini kabul etti.

A+A-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, kabulde ÖZEV Kurucu Başkanı ve Genel Müdürü Ersin Görsay ve aileler, Serdar Denktaş’a, bugüne kadar vakfa verdiği destek ve gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.
Görsay, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Denktaş’a, “Bugüne kadar hep yanımızda oldunuz, bundan sonra da olacağınızdan eminiz. Çocuklar adına sizlere teşekkür etmek için buradayız” dedi.

Görsay, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verirken, 2018 yılında hayata geçirmeyi planladıkları projelerden de söz etti. Görsay, bu projelere de Serdar Denktaş’ın katkı koyacağından emin olduklarını dile getirdi.
Kabulde söz alan bazı veliler de Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Denktaş’ın verdiği desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

DENKTAŞ: “BU ÇOCUKLAR DEVLETİMİZİN DE ÇOCUKLARIDIR”

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş da ziyaretten çok mutlu olduğunu dile getirirken, genelde birçok ziyaretin şikayet amaçlı olduğunu anlattı.

Denktaş, uzun zamandan sonra teşekkür için gelinmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ve moral kazandırdığını kaydetti.

Denktaş, bu tarz kurumlar için devlet tarafından harcanan her kuruşun helal ve yerinde olduğunu söyledi.

“Bu çocuklar devletimizin de çocuklarıdır” diyen Denktaş, bundan sonra da vakfa ellerinden gelen desteği vermeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.