1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Denktaş: "Zenginliğin de vergilendirilebileceği bir düzen için çalışıyoruz"
Denktaş: "Zenginliğin de vergilendirilebileceği bir düzen için çalışıyoruz"

Denktaş: "Zenginliğin de vergilendirilebileceği bir düzen için çalışıyoruz"

Denktaş, vergi reformu hakkında konuşarak, zenginliğin de vergilendirilebileceği bir düzeni oluşturmaya çalıştıklarını anlattı

A+A-

Denktaş, projeler, vergi reformu, hükümet programı ve koalisyon ortakları ile aralarındaki bazı görüş ayrılıkları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Her türlü imkânı değerlendirdiklerini belirten Denktaş, büyük projelerle ilgili sıkıntıların aşikâr olduğunu, ama büyük projelerin yapılmasının bir ihtiyaç olduğunu vurguladı. Büyük projelerin başladığı müddetçe, piyasaya para akışının daha da hızlanacağını, ekonomik çarkın daha hızlı döneceğini hatırlatan Serdar Denktaş, “Devlet yardım yaptıkça, özel sektör de yatırım yapmak için cesaretlenir ve yatırımını sürdürür. O noktada bir yavaşlama var ve bu da çok doğal” dedi.

“ÖNLEM ALIYORUZ, AMA BÜYÜK BİR KRİZ OLURSA TÜRKİYE’DEN YARDIMSIZ OLMAZ”

Kriz ortamının geçirildiğinden, Mart ayı sonrası için tartışmaların devam ettiğinden söz eden Denktaş, “Önemlerimizi alıyoruz, ama büyük bir kriz olursa Türkiye’den yardımsız olmaz” ifadelerini kullandı

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.