1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Deprem bölgesinde okul tatili uzatıldı
Deprem bölgesinde okul tatili uzatıldı

Deprem bölgesinde okul tatili uzatıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Elazığ Valiliğinde basın toplantısı düzenledi. Bakan Soylu, kamu düzenini bozan hiçbir as

A+A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindeki heyet deprem bölgesi Elazığ'da bir toplantı düzenledi.

Bakan Soylu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;

Elazığ'da bütün okulların 10 Şubat'ta açılacak. Malatya'nın bazı ilçelerinde (Doğanyol, Kale ve Battalgazi) 10 Şubat'ta açılacak. Üniversite 17 Şubat'ta açılacak.

Buraya gelen bütün yardım ve bağışlar itinayla ve hakkaniyetle yapılıyor. İnanın sahada tek tek tüm arkadaşlarımızla beraber orada yüce bir gönüllü ordusu var. Elazığlılar, Malatyalılar çok güçlü bir iradeye sahipler. Bu konuda şunu söylemem gerekir... AFAD'ın ve Kızılay'ın bağışları ile ilgili bilgi ereceğim. Kızılay'a yapılan yardımlar 27.5 milyon lira. Toplam yardım miktarı 100 milyon lira... 

İhtiyaç listesini açıkladı

Isıtıcı, gıda kolisi ve battaniyenin dışında belki mont olabilir kışlık ihtiyacı karşılayacak onun dışında vatandaşlarımızdan ilgili kuruluşlarımızdan bir talebimiz olmadığını iletiyorum. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.