1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Derbi öncesi Ali Sami Yen’e ’koronavirüs’ önlemi
Derbi öncesi Ali Sami Yen’e ’koronavirüs’ önlemi

Derbi öncesi Ali Sami Yen’e ’koronavirüs’ önlemi

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, hem Galatasaray hem de Beşiktaş taraftarının içinin rahat edebileceğini söyledi. Koronavirüsle mücadele kapsamında bütün önlemleri harfiyen uyguladıklarını söyleyen Günay, “Stada gelen taraftarlarımızın ellerini

A+A-

Galatasaray’ın Beşiktaş’ı konuk edeceği Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu dezenfekte ediliyor.

Tüm dünyada hızla yayılan ve ülkemizde de görülen ’koronavirüs’ için önlemler giderek artarken, liglerde oynanacak maçlar öncesinde de binlerce futbolseverin gireceği statlarda temizlik yapılıyor. Ayrıca kulüp tesisleri ve antrenman sahalarında da dezenfekte çalışmaları sürüyor.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 26’ncı hafta maçında Galatasaray, 15 Mart Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Beşiktaş’ı konuk edecek. Bu önemli derbi öncesi DHA ekibi, dezenfekte çalışmalarının yapılacağı statta Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile röportaj gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.