1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DESLY-MSA İsim spsonsorluğu anlaşması yapıldı
DESLY-MSA İsim spsonsorluğu anlaşması yapıldı

DESLY-MSA İsim spsonsorluğu anlaşması yapıldı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenecek 2021-2022 futbol sezonu “Puma Kadınlar Ligi”ne katılacak olan Mağusa Spor Akademisi Kadın futbol takımı isim sponsorluğu anlaşması yapıldı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenecek 2021-2022 futbol sezonu “Puma Kadınlar Ligi”ne katılacak olan Mağusa Spor Akademisi Kadın futbol takımı isim sponsorluğu anlaşması yapıldı. Desly Döviz Bürosu ofisinde gerçekleştirilen imza törenine Desly Döviz Bürosu direktörü Süleyman Özkoç, Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan, yönetici Laika Çakır, kadın futbol takım antrenörü Şerif Ogan katıldı. 

İmzalar Atıldı

Yeni Sezon öncesinde Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan ile kurulduğu günden beri maddi, manevi destek olan katkı koyan Desly Döviz Bürosu direktörü Süleyman Özkoç’la yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından isim sponsorluğu konusunda anlaşmaya varıldı. Ülke Sporuna ve Sporcusunda destek olmaya katkı koymaya devam eden Desly Döviz Bürosu direktörü Süleyman Özkoç, ülke futboluna destek vermeye devam ediyor. Yapılan anlaşmaya göre Mağusa Spor Akademisi artık Desly Mağusa Spor Akademisi olarak anılacak.

Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan ile Desly Döviz Bürosu direktörü Süleyman Özkoç yapılan isim sponsorluğu anlaşması karşılıklı atılan imzalarla resmileşmiş oldu.

Hazırlıklar Sürüyor

“Puma Kadınlar Ligi”ne Desly Mağusa Spor Akademisi Kadın futbol takımı olarak katılarak şampiyonluk mücadelesi verecek son şampiyon (2018-2019 sezonu) olarak lige katılacak Desly Mağusa Spor Akademisi Kadın futbol takımı lig öncesinde çalışmalarına yöneticilerimiz Laika Çakır, Naciye Çelebiaziz ve antrenörümüz Şerif Ogan yönetiminde yoğun bir şekilde devam ediyor.

İlk Maç Deplasmanda

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenecek olan 2021-2022 futbol sezonu “Puma Kadınlar Ligi”nde Desly Mağusa Spor Akademisi ilk hafta karşılaşmasını deplasmanda oynayacak. 16 Temmuz Cumartesi günü başlayacak olan “Puma Kadınlar Ligi”nde ilk hafta karşılaşmasında Desly Mağusa Spor Akademisi, 17 Temmuz Pazar günü saat 18:00 de Hamitköy Esat Erdoğmuş stad’ında Hamitköy ile deplasmanda oynayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.