
Devlerin aşkı büyük olur
Yenicami uzun uğraşlar sonunda kadrosuna katmayı başardığı Fırat Ersalan’a resmi imzayı dün attırdı.
Cihangir kaptanı Fırat Ersalan’ın, Yenicami’ye transferi sonunda resmiyete döküldü ve imzalar dün atıldı.
Haberci Spor, geçtiğimiz yıldan beri devam eden ve Ünal’ın takımdan ayrılmasıyla bu sezon bu transferin gerçekleşeceğini daha önce manşetlerine taşımıştı.
Nihayetinde Fırat-Yenicami transferi artık resmen tamamlanmış oldu.
Fırat dün Yenicami Başkanı Ali Vehid ve Sportif Direktör Ulus Nasıroğlu’nun huzurunda formayı giyerek kendisini 3 yıllığına Yenicami’ye bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
FIRAT İMZAYI ATTI
Fırat Ersalan transrferi ile ilgili Yenicami Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Cihangir Gençlik Spor Kulübü oyuncusu Fırat Ersalan, kendisini Yenicami Ağdelen Kulübü oyuncusu yapan imzayı atmıştır. Kendisi ile üç yıllık anlaşma sağlarken transfer karşılığı Cihangir’e bonservisli olarak Behiç Kum ve bir miktar para vermiş bulunuyoruz. Transferin gerçekleşmesinde hem Fırat’ın kulübümüzde forma giymeyi çok istemesi, hem bizim oyuncuyu kadromuza katmak istememiz etkili olmuştur. Oyuncumuza Yenicami forması altında başarılarla dolu sezonlar geçirmesini dileriz.”




fdfd.gif)


HABERE YORUM KAT