1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Devlet sanatçısına sahip çıkamadı!
Devlet sanatçısına sahip çıkamadı!

Devlet sanatçısına sahip çıkamadı!

Kemancı ustası ve ses sanatçısı Metin Üçkaya, yoksulluk ve sefalet içinde hayatını kaybetti.

A+A-

Yoksulluk içinde sokaklarda yaşayan Kemancı ustası ve ses sanatçısı Metin Üçkaya’ya devlet sahip çıkamadı. Yaşamış olduğu sefalet içerisinden kurtarılıp bir yaşlı bakımevine konulamayan ve ölüme mahkûm edilen Üçkaya, dün hayata gözlerini yumdu. Haberatör Gazetesi’nin elde ettiği bilgilere göre, uzun zamandır yoksulluk maaşı ile geçinmeye çalışan ve sokaklarda yaşamaya mahkûm edilen Üçkaya’nın uzun yıllardır alkol bağımlısı olduğu ve tedavi olmak istediği, tedavi için gerekli masraflarını kendisinin karşılamadığı için tedavi olamadığı bilgisine ulaştı.

Alkol bağımlısı olan Üçkaya’nın yakın arkadaşlarının tedavi masraflarını karşılamak için yardım kampanyası başlattığı bilgisine ulaşan Haberatör Gazetesi, Üçkaya’nın tedavi masraflarını bir kısmının arkadaşları kalan kısmını da Pembe Köşk Psikiyatri Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Çakıcı tarafından karşılanarak tedavi edileceği konusunda anlaşma yaptığı Üçkaya’nın, tedavi merkezine yatırılmak üzere yakın arkadaşları tarafından aranırken ne yazık ki dün hayatını kaybettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.