1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Devletin kazanması, bizim kazanmamız demektir
Devletin kazanması, bizim kazanmamız demektir

Devletin kazanması, bizim kazanmamız demektir

Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı vergi listesindeki gerçek kişiler kategorisinde üçüncü sırada yer alan Vakkas Altınbaş, vergi ödemenin önemini vurgulayarak iş adamlarına seslendi.

A+A-

Ceren ÖZBİL

İşadamı Vakkas Altınbaş, Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı vergi listesindeki gerçek kişiler kategorisinde üçüncü sırada yer aldı. 2 milyon 384 bin 705 TL gelir beyan eden Altınbaş, 874 bin 902 TL vergi ödeyecek.

KIBRIS Gazetesi’ne konuşan Vakkas Altınbaş, vergi ödemenin çok önemli olduğunu söyledi ve topluma olan katkısını anlattı.

Altınbaş ayrıca kendisini, Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı vergi listesindeki gerçek kişiler kategorisinde üçüncü sırada görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Bundan daha büyük bir mutluluk olamaz” dedi.

“Daha çok kazanıp, daha çok istihdam yaparız”

Vakkas Altınbaş, devlete gelir ve istihdam yaratabildiysek ne mutlu bize” diyerek, bir işadamının görevinin toplumuna da kazandırmak olduğunu vurguladı. Altınbaş şu şekilde konuştu:

“Haberi biz de gazetelerden öğrendik. Vergi rekortmenleri listesinde yer almak bizi mutlu etti. Hem devletimiz kazansın, hem de istihdam artsın. Bizim için bundan daha büyük mutluluk olamaz. Umarım daha çok vergi ödeyip, daha çok istihdam yapacak bir duruma geliriz. Bir işadamının topluma yön verici olması gerekir. Bu nedenle vergileri düzenli ödeyip, topluma sahip çıkmak zorundayız. İşadamlarına da daha çok iş yapıp, daha çok vergi ödemelerini ve istihdam yaratmalarını öneriyorum. Devletin kazanması demek bizim kazanmamız demektir. Bu vergiler topluma yatırım olarak dönecektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.