1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Diego Costa Fenerbahçe'ye çok yakın
Diego Costa Fenerbahçe'ye çok yakın

Diego Costa Fenerbahçe'ye çok yakın

Brezilya basını, Atletico Mineiro'dan ayrılan İspanyol santrfor Diego Costa'nın Fenerbahçe'ye çok yakın olduğunu duyurdu

A+A-

Ara transfer döneminde kadrosuna golcü takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Cedric Bakambu ve Vedat Muriqi gibi isimleri elinden kaçırmıştı. Sarı-lacivertlilerin gündemine gelen futbolculardan biri de Diego Costa olmuştu.

Şampiyonluk yaşadığı Atletico Mineiro'dan ayrılan Brezilya asıllı İspanyol golcü için temaslara başlayan Fenerbahçe için Brezilya basınından dikkat çeken bir iddia geldi.

Brezilya basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe ile Diego Costa arasındaki görüşmelerin ciddi bir boyuta ulaştığı ve sarı-lacivertlilerin İspanyol yıldızın isteklerini kabul ettiği kaydedildi.

Brezilya'nın köklü kulüplerinden Corinthians'ın da istediği Diego Costa'nın Avrupa'ya geri dönmek istediği, bu nedenle de Fenerbahçe'nin transferde bir adım önde olduğu belirtildi. İsmi geçen sezon Beşiktaş'la da anılan 33 yaşındaki yıldız oyuncu, geçen sezon Atletico Mineiro formasıyla 15 lig maçında 4 gol kaydetmişti.

Kaynak: fotomaç.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.