1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, hurma ağacına çarptı
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, hurma ağacına çarptı

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, hurma ağacına çarptı

Girne'de 19 yaşındaki Efe Uçar yönetimindeki NS 734 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan kaldırıma ve hurma ağacına çarptı. Kaynak: Direksiyon haki

A+A-

Girne’de Üniversite Yolu Sokak üzerinde, saat 14:00 sıralarında, 19 yaşındaki Efe Uçar yönetimindeki NS 734 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan kaldırıma ve hurma ağacına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Efe Uçar ve araçta yolcu olarak bulunan Utku Çınar (E-20), kaldırıldıkları Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından tabur olurken, yine araçta yolu olarak bulunan Alican Haddur (E-20) ve Yiğit Tufan (E-19) ise kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki tedavi altına alındı.

Soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.