1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Diyaloğu kursun bakalım. Ben söyleyeceğimi söyledim”
“Diyaloğu kursun bakalım. Ben söyleyeceğimi söyledim”

“Diyaloğu kursun bakalım. Ben söyleyeceğimi söyledim”

Başbakan Faiz Sucuoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın “Benim amacım kaos ya da karışıklık yaratmak değil, diyalog yoluyla sıkıntıları çözmektir” açıklamasına cevap verdi

A+A-

Başbakan Faiz Sucuoğlu, dün yaşanan gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan haber beklediğini söyledi, “Ya o (görevden alma), ya istifa… Ortası yok, kararı verecek” dedi.

Sucuoğlu, Tatar’ın YENİDÜZEN’e yaptığı “Benim amacım kaos ya da karışıklık yaratmak değil, diyalog yoluyla sıkıntıları çözmektir” açıklamasının sorulması üzerine ise “Diyaloğu kursun bakalım. Ben söyleyeceğimi söyledim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.