1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Dizdarlı: "Ülke kapanmalı"
Dizdarlı: "Ülke kapanmalı"

Dizdarlı: "Ülke kapanmalı"

Lefkoşa Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dizdarlı, “Bugün sadece Girne’yi kapatmanın çok da faydası olmayacak. Şimdi ya tüm KKTC iki hafta kapanır ya da 15 gün sonra yine ‘ah – vah’ çekeriz” dedi.

A+A-

Lefkoşa Devlet Hastanesi eski Başhekimi Bülent Dizdarlı, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak uyarıda bulundu. Girne’nin 20 gün önce 14 gün süreyle kapanmaması nedeniyle vaka sayısında patlama yaşandığını ifade eden Dizdarlı, “Bugün sadece Girne’yi kapatmanın çok da faydası olmayacak. Şimdi ya tüm KKTC iki hafta kapanır ya da 15 gün sonra yine ‘ah – vah’ çekeriz” dedi.

Bülent Dizdarlı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Anlamıyorsunuz değil mi? 20 gün önce Girne’yi 14 gün kapatmakla çok şey kazanılabilinirdi. Ne yazık ki bugūn sadece Girne’yi kapatmanın çok da faydası olmayacak. Simdi ya tüm KKTC iki hafta kapanır ya da 15 gün sonra yine ah vah çekeriz. Kararları gecikerek alma alışkanlığından vazgeçiniz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.