1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu’nun gençliğe geçiş töreni gerçekleşti
Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu’nun gençliğe geçiş töreni gerçekleşti

Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu’nun gençliğe geçiş töreni gerçekleşti

Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu2018-2019 eğitim öğretim yılı gençliğe geçiş töreni dün akşam Gazimağusa Namık Kemal Meydanı’nda düzenlenen törenle gerçekleşti.

A+A-

Gazimağusa Namık Kemal Meydanı’nda düzenlenen törene Doğu Akdeniz Doğa Koleji Koordinatörü Orhan Süslü, Okul Müdürü Şansel Fırtınaer, Gazimağusa Kaymakamı Kemal Serpal ve veliler katıldı.

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Şansel Fırtınaer konuşmasında, “Öğrencilerimiz bugün burada okur yazar oldukları, paylaşmayı, arkadaşlığı öğrendikleri, değerlerine değer kattıkları sayfayı noktalıyor. Yarın yeni becerilerin, kazanımların, değerlerin öğrenilebileceği sayfaya geçiyorlar, geleceğin en büyük sorumluları toplumsal yaşam köprüsünü kuran çok değerli velilerimizle ve değerli eğitim kurumlarımızdır gelecek nesil bireylerimizin güçl, farkında, sorgulayan, eleştirel düşünebilen, özgüvenli bireyler olabilmek için bu bilinci taşıyarak Doğu Akdeniz Doğa İlkokulları olarak bizler 8 yıllık sürecimizde eğitim kadromuzla birlikte bu bilinç ile yetiştirdiğimiz çocuklarımızın yarınlara çok doğru hazrılanacağının farkındayız ne mutlu bizlere ki  Doğa Ailesi içerisinde Okul Aile İşbirliğini çok doğru kurabildik” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından bayrak teslimi gerçekleşti. Öğretmen Orkestrası şarkılar seslendirdi. Ardından öğrencilerin konuşmaları ve öğretmenler tarafından öğrencilere belgeleri verildi.

Mezuniyet şarkısı ile tören sona erdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.