1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Dolar bugün kaç TL?
Dolar bugün kaç TL?

Dolar bugün kaç TL?

Dolar - euro kaç TL? 19 Ocak 2021 Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

A+A-

Dün günün ilk bölümünde 7,54'e kadar tırmandıktan sonra piyasaların kapanışına doğru 7,46-7,47'lerde dengelenen dolar/TL, bugün de 7,45 civarında işlem görüyor. Euro/TL ise 9,02'lerden el değiştiriyor.

Uzmanlar, bugün yurt içinde konut fiyat endeksi, yurt dışında ise Almanya'da enflasyon ve ZEW endeksi ile Euro Bölgesi'nde cari işlemler dengesi verilerinin takip edileceğini belirtti.

ABD'de Hazine Bakanı olması beklenen Janet Yellen'ın yapacağı sunumun piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacağını ifade eden uzmanlar,  yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını ve aşılamaya ilişkin gelişmelerin de piyasaların gündeminde olduğunu kaydetti.

TCMB'NİN PERŞEMBE GÜNKÜ KARARI TAKİP EDİLECEK

Dolar kurunda gözler Merkez Bankası'nın perşembe günü yapacağı toplantıya çevrildi. TCMB PPK toplantısında yılın ilk faiz kararı açıklanacak. Beklenti faizlerin sabit bırakılması yönünde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.