1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Dolar kaç TL? (26 Haziran 2020 dolar - euro fiyatları)
Dolar kaç TL? (26 Haziran 2020 dolar - euro fiyatları)

Dolar kaç TL? (26 Haziran 2020 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? 26 Haziran 2020 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

A+A-

Yurt içi döviz piyasalarında son günlerde yaşanan durağan hava bugün de devam ediyor.

İki haftadır 6,85 dolaylarında sabitlenen dolar/TL, bugün de 6,86 düzeyinde el değiştiriyor.

Euro/TL ise 7,70'in hemen altında değerleniyor.

Küresel piyasalarda hafta boyu yaşanan yönsüz seyrin ardından haftanın son gününde nispeten daha iyimser bir hava yaşanıyor.

ABD borsaları, dün seans sonuna doğru gelen alımlarla günü artıda kapatmıştı. ABD'de, bankaların yatırımlarına yönelik yeni düzenleme yapılacağı ve yeni bir teşvik paketinin geleceği yönündeki haberler endekslerin yükselişinde etkili oldu.

Uzmanlar, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ABD'de kişisel gelir ve harcamalar ve Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi verileri ile Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın konuşmasının takip edileceğini kaydetti.

Yeni tip corona virüse (Covid-19) ilişkin haber akışının da gündemin odağındaki yerini koruduğunu ifade eden uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'de 6,80'in destek, 6,87'nin direnç olarak öne çıktığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.