1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Dolar kuru bugün ne kadar? (20 Ekim 2020 dolar - euro fiyatları)
Dolar kuru bugün ne kadar? (20 Ekim 2020 dolar - euro fiyatları)

Dolar kuru bugün ne kadar? (20 Ekim 2020 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? 20 Ekim 2020 Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

A+A-

Küresel piyasalar, ABD borsalarının dünkü düşüşünün ardından bugün karışık seyrediyor. Yurt içinde ise dolar/TL ve euro/TL dün gerilediği seviyelerini bugün itibarıyla koruyor.

Piyasalar Merkez Bankası'nın perşembe günü açıklayacağı faiz kararına yoğunlaşmış durumda. Faiz artışı beklentisinin güçlenmesi etkisiyle dün dolar/TL ve euro/TL'deki geri çekilmenin ardından bugün sakin. Dolar/TL 7,90; euro/TL ise 9,30'dan el değiştiriyor.

Uzmanlar, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, Hazine ihalelerinin izleneceğini, yurt dışında Euro Bölgesi'nde dış ticaret dengesi, ABD'de inşaat izinleri ve konut başlangıç verilerinin takip edileceğini bildirdi.

Yeni tip corona virüs (Covid-19) aşı çalışmaları, ABD'de teşvik paketi ve başkanlık seçimlerine ilişkin haber akışının piyasaların yönü üzerinde etkili olduğunu ifade eden analistler, jeopolitik gelişmelere ilişkin gelişmelerin de gündemdeki yerini koruduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.