1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Dolar kuru bugün ne kadar?
Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

A+A-

Küresel piyasalardaki artan risk iştahına eşlik eden Türkiye piyasalarında dünkü iyimser hava sonrası yeni gün sakin başladı. Dolar/TL ve euro/TL'de yatay hareketler yaşanıyor.

Dolar/TL, hafta başındaki yoğun ekonomik veri takvimiyle birlikte dün dalgalı bir seyir izlemesinin ardından bugün 7,82'lerde seyrederken, euro/TL de 9,44 düzeyinde yatay seyrediyor.

Uzmanlar, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında Euro Bölgesi'nde işsizlik ve ABD'de özel sektör istihdamı verilerinin yanı sıra ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Senato'da devam edecek sunumunun takip edileceğini belirtti.

Türkiye'de ve düyada gündemi ise corona virüs salgını belirlemeye devam ediyor.

Corona virüs aşısı konusunda olumlu gelişmeler yaşansa da yeni vaka sayıları Türkiye, Avrupa ve ABD'de yüksek seyretmeye devam ediyor. Dolayısıyla önümüzdeki en az birkaç ay salgının ekonomileri etkilemeye devam etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.