1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Dolar kuru bugün ne kadar?
Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar - euro kaç TL? 7 Aralık 2020 Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

A+A-

Geçen hafta oldukça hareketli geçen günlerinden ardından yeni hafta sakin başladı. Dolar/TL 7,85'in hemen üzerinde yatay seyrederken euro/TL 9,53'lerde işlem görüyor.

MOODY'S TÜRKİYE'Yİ PAS GEÇTİ

Geçen haftanın kapanışında Moody's'ten yapılan yapılan açıklamada, Türkiye için güncelleme yapılmadığı belirtildi. Moody's'in değerlendirme için tarih vermesi, bir güncelleme yapılacağı anlamına gelmiyor. 

Moody's, halihazırda Türkiye'nin kredi notunu 'Negatif' görünüm ile 'B2' olarak değerlendiriyor. Moody's, 11 Eylül 2020 tarihinde notta aşağı yönlü revizyon ile notu bugünkü seviyesine çekmişti.

Yurt içi piyasalarda gözler açıklanacak yeni veri setlerinde olacak. Bugün ve çarşamba günü açıklanacak hazine nakit dengesi ve cuma günü belli olacak cari dengenin yanı sıra işsizlik rakamları izlenecek.

Dışarıda ise aşı ile ilgili gelişmeler, ABD'de çıkması beklenen teşvik paketi, Avrupa Merkez Bankası'nın sözlü yönlendirmeleri ve AB zirvesi'nde Türkiye ile ilgili olası yaptırım konusu takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.