1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Dolar kuru bugün ne kadar? (6 Ağustos 2020 dolar - euro fiyatları)
Dolar kuru bugün ne kadar? (6 Ağustos 2020 dolar - euro fiyatları)

Dolar kuru bugün ne kadar? (6 Ağustos 2020 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

A+A-

Küresel piyasalarda ABD'nin yeni corona virüs yardım paketinin açıklanabileceğine dair beklentiler risk iştahını bir miktar artırıyor.

TL'de yaşanan sert değer kayıpları sonrası güne 7,07 liradan başlayan dolar/TL kademeli olarak önce 7,20 TL'ye, ardından 7,29 liraya kadar çıkarak yeni zirvesini gördü.

Kur, şu dakikalarda 7,22 seviyesinde hareket ediyor.

Euro/TL de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,61 seviyesine çıktı. Şu dakikalarda ise 8,57'de seyrediyor.

Uzmanlar, ABD'de yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında hayata geçirilmesi planlanan ve görüşmeleri devam eden 1 trilyon dolarlık yeni teşvik paketi ile salgının tedavisine yönelik haber akışının gündemin odağındaki yerini koruduğunu söyledi.

İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) beklentiler doğrultusunda faizlerde ve varık alım programında değişiklik yapmadığını ifade eden uzmanlar, öğleden sonra BoE Başkanı Andrew Bailey'nin gerçekleştireceği basın toplantısı ve ABD'nin haftalık işsizlik başvuruları verisinin takip edileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.