1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Dört aydır savcılığa dosya gitmedi
Dört aydır savcılığa dosya gitmedi

Dört aydır savcılığa dosya gitmedi

Evrak sahteleme, sahtekarlıkla para temini, cürüm dosyası kapatmak için sahte tanık yaratmak rüşvet almaktan görevden uzaklaştırılan polis eski baş müfettişi ve Mullaoğlu ile ilgili dava dosyalarının savcılığa henüz gönderilmediği öğrenildi.

A+A-

Evrak sahteleme, sahtekarlıkla para temini, cürüm dosyası kapatmak için sahte tanık yaratmak rüşvet almaktan görevden uzaklaştırılan polis eski baş müfettişi Ali Savaş Altan ve suç ortağı olduğu iddia edilen işadamı Çağın Mullaoğlu ile ilgili dava dosyalarının savcılığa henüz gönderilmediği öğrenildi.

Bilindiği üzere Altan ve Mullaoğlu tutuklanarak yargılanmak üzere dört ay önce mahkemece serbest bırakılmıştı.

Öte yandan Altan ve Mullaoğlu, tutuklanmadan önce Diana Kar adlı Ukraynalı bir kadın turist vizesiyle adaya gelmiş ve Diana Kar’a dönemin polis müfettişi olan Ali Savaş Altan’ın girişimleriyle muhaceret izninde bir ay uzatma yapılmıştı. Diana Kar’a Hamitköy’de bir site kiralanmış ve ulaşımı için de RHA plakalı araçlar kullanılmıştı.

Daha sonra Ali Savaş Altan’la birlikte Çağan Mullaoğlu’nun evrak sahteleme suçundan gözaltına alınmasının ardından Diana Kar, ülkeden çıkış yapmıştı.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.