1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Dövizde son durum!
Dövizde son durum!

Dövizde son durum!

Yeni haftanın ilk gününde 5,29 seviyelerinde seyreden dolar/TL üçüncü çeyrek büyüme rakamlarının ardından 5,30 civarında işlem görüyor.

A+A-

Yeni haftanın ilk gününde 5,29 seviyelerinde seyreden dolar/TL üçüncü çeyrek büyüme rakamlarının ardından 5,30 civarında işlem görüyor.

Euro/TL ise 6,05 civarında işlem görüyor.

Sterlin/TL de 6,73 civarında işlem görüyor.

Uzmanlar, cuma günü ABD’de beklentilerin altında kalan tarım dışı istihdam ve ortalama saatlik kazançlar verileri sonrası doların diğer para birimleri ve emtialar karşısında değer kaybettiğini belirterek, bu hafta ABD’de çarşamba günkü enflasyon ve cuma günü yayımlanacak sanayi üretimi verilerinin takip edileceğini bildirdi.

Ticaret savaşına ilişkin ABD ve Çin yetkililerinden gelecek açıklamaların da döviz piyasalarında etkili olacağını ifade eden analistler, teknik açıdan dolar/TL’de 5,30’un altında kalıcılık sağlanması durumunda 5,10 seviyesinin gündeme gelebileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.