1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. "Dünyaya üremek için geldik"
"Dünyaya üremek için geldik"

"Dünyaya üremek için geldik"

Ünlü milyarder Elon Musk'ın babası Errol Musk, üvey kızı Jana Bezuidenhout'tan bir çocuğunun daha dünyaya geldiğini açıkladı. Errol Musk, "Dünyada bulunuşumuzun tek sebebi üremek" dedi.

A+A-

76 yaşında Errol Musk, 4 yaşındayken evlat edindiği 35 yaşındaki Jana Bezuidenhout'un dünyaya getirdiği kız bebeğinin babasının kendisi olduğunu açıkladı.

Bebeğin planlı olmadığını söyleyen Errol Musk, Jana'nın ilk bebeklerinin doğumunun ardından 18 ay kendisiyle birlikte kaldığı ancak şu an yaşanan durumun farklı olduğunu söyledi.

Errol Musk, Jana ikinci bebeğe hamile kaldığında kendisinin ve Jana'nın artık birlikte yaşamadıklarını vurguladı.

The Sun gazetesine konuşan Errol Musk, insanlara daha fazla çocuk yapmazsa medeniyetin çökeceğini savunan oğlu Elon Musk'ın bu fikrini tekrarlayarak, "Dünyada bulunuşumuzun tek sebebi üremek" dedi.

The Sun gazetesine konuşan Errol Musk, insanlara daha fazla çocuk yapmazsa medeniyetin çökeceğini

Errol Musk'ın Jana'dan Elliot Rush adında 5 yaşında bir oğlu da bulunuyor.

ELON MUSK, BABASININ "KORKUNÇ BİR İNSAN” VE “KÖTÜ” OLARAK NİTELENDİRİYOR

Babasının üvey kızından bebekler dünyaya getirmesine karşı çıkan Elon Musk, babasını "Korkunç bir insan” ve “Kötü” olarak nitelendiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.