1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Düzovalılar drenaj sistemi istiyor
Düzovalılar drenaj sistemi istiyor

Düzovalılar drenaj sistemi istiyor

Düzova Köyü’nün en büyük sorunu altyapıdaki eksiklikler. Yeni Bakış’a konuşan köy muhtarı Yılmaz Yılmazoğulları, kış aylarında evlerinin sık sık su altında kaldığına dikkat çekerek yetkililere çağrıda bulundu

A+A-

Düzova Köyü Muhtarı Yılmaz Yılmazoğulları, köydeki en büyük sorunun alt yapı sorunu olduğunu söyledi. Yılmazoğulları, drenaj hattının yapılması halinde yağan yağmurla birlikte evlere giren suların, dereye akıtılmasının sağlanacağını belirtti. Muhtar Yılmazoğulları, bunun yanı sıra diğer büyük sorunun ise, dere üzerindeki köprünün de yıkılmaya yüz tutmuş durumda olduğunu belirtti. Yılmazoğulları, 2 dönemden beri köyde muhtarlık yaptığını ifade ederek, bu süre zarfında bir takım ihtiyaçların giderildiğini söyledi.

 

“Bazı ihtiyaçlar giderildi”

Düzova Köyü Muhtarı Yılmaz Yılmazoğulları, “Bu dönem muhtarlıktaki ikinci dönemimdir. Bu süre içerisinde mandıra yolları yapıldı. Mandıralara su götürüldü. Kulüp binasına ek bina projesi başlatıldı. Enstitü dediğimiz köy kadın kursu binasının tadilatı yapıldı ve bitirildi. Kaldırımların ilk etabı olan köy girişi de bitirildi. Bu gibi ihtiyaçlarımız böylelikle giderilmiş oldu. Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal döneminde, genel ve büyük eksiğimiz olan çocuk parkının projesi bitirildi, parası ayrıldı. İhaleye çıkılması bekleniyor. Köydeki kiliseye son 4 yıl içinde 30 bin Euro’luk tamir yapıldı. Çökme aşamasında olan kilise tamir edildikten sonra, ibadetini yapacak olanlara hizmet vermeye başladı. Zaten Rum kesiminden halk, senede 1 kez kiliseye geliyor” dedi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.