1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Edip: Güçlü gelecek için yeni projeler hazır
Edip: Güçlü gelecek için yeni projeler hazır

Edip: Güçlü gelecek için yeni projeler hazır

Beyarmudu Belediye Başkanı ve UBP’nin belediye başkan adayı İlker Edip, durmak yok, yola devam” diyerek güçlü bir geleceğe belde halkı ile birlikte ilerleyeceklerini söyledi

A+A-

Beyarmudu Belediye Başkanı ve Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Belediye Başkan adayı İlker Edip, yerel seçimlere yönelik yaptığı açıklamada, “Durmak yok” vurgusu yaptı.

Edip, “İlk günkü aşk ve heyecanımızla, bugüne kadar elde etmiş olduğumuz bilgi ve deneyimimizle, yarım kalan projelerimizi tamamlayıp, bunların üzerine yenilerini de katarak yolumuza devam edeceğiz” dedi

Bölge halkının hayat kalitesini yükseltecek yeni projeler hazırladıklarına dikkat çeken Edip, “Projelerimiz bir bir hayat bulacak güçlü geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

Bölgedeki sorunları bildiklerini ve merkezi hükümet ile birlikte sorunları bir bir çözeceklerini söyleyen Edip, “Halkımızın yüzünü güldüren mutlu bir belde yaratmak için çıktığımız bu yolda yeni dönemde yeni projeler ile bunu sağlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.