1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Elektrik kesintileri.. "Beceriksizliğin sonucu bu!"
Elektrik kesintileri.. "Beceriksizliğin sonucu bu!"

Elektrik kesintileri.. "Beceriksizliğin sonucu bu!"

Elektrik kesintilerini eleştiren Özersay hükümeti beceriksizlikle suçladı

A+A-

Halkın Partisi Başkanı Özersay, elektrik kesintileriyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede, hükümeti kötü yönetim ve beceriksizlikle  suçladı..

Özersay’ın vatandaşları ziyaret ettiği fotoğraflarıyla yaptığı paylaşım şöyle:

“Elektrik kesintileri, Elektrik Kurumu’nun hızla büyüyen borcu ve zam…KÖTÜ YÖNETİNCE, BECERİKSİZ olunca varılan sonuç tam bir fiyasko.

Kıb-tek ile ilgili olarak Halkı düşünecek, kurumun batırılmasını önlemek için canla başla çalışacak, güven verip tahsilatı yeniden artıracak, bakım onarımı zamanında yapacak, yakıt alımını önceden planlayarak hareket edecek, çevreyi ve Halk sağlığını düşünerek kurumun ihtiyacı olan yatırımları yapmaktan çekinmeyecek bir yapıya, bir yönetime ihtiyaç var. Hem de hemen!

Mevcut Ekonomi ve Enerji Bakanının ve Hükümetin bizi bu konuda getirdiği nokta ortada! Yaptığımız temaslarda görüyoruz ki Halk bu hükümete zerre güvenmiyor ve kendisine çektirilen bu eziyeti konuşuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.