1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Elektrikte İndirim kararının sadece mart ayı için geçerli olması kararlaştırıldı​
Elektrikte İndirim kararının sadece mart ayı için geçerli olması kararlaştırıldı​

Elektrikte İndirim kararının sadece mart ayı için geçerli olması kararlaştırıldı​

Bakanlar Kurulunda, elektrik ücretleriyle ilgili geçen hükümet döneminde alınan indirim kararının sadece mart ayı için geçerli olması kararlaştırıldı​

A+A-

Yeni hükümetin Bakanlar Kurulu ilk toplantısını tamamladı. Kararları Sözcü Nazım Çavuşoğlu açıkladı... Elektrik ücretleriyle ilgili geçen hükümet döneminde alınan indirim kararının sadece mart ayı için geçerli olması kararlaştırıldı​

Elektrikte indirimin Mart ayı için geçerli olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, Mayıs ayı içerisinde çoklu tarifeye geçilmesi için ilgili bakana talimat verildiğini ve çalışmaların hızlandırıldığını duyurdu.

Buna göre, 0-250 KWS – 0,98 TL 250- 550 KWS - 2,70 TL değil, 1,70 TL 501 – 750 KWS: 2, 95 değil, 2 TL’ye 750 – 1000 KWS: 3,25 TL değil 2,25 TL 1000 KWS ve üzeri: 4 TL değil 3,30 TL olarak uygulanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.