1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Elite Hospital’in test yapma lisansı Sağlık Bakanlığı’nca durduruldu
Elite Hospital’in test yapma lisansı Sağlık Bakanlığı’nca durduruldu

Elite Hospital’in test yapma lisansı Sağlık Bakanlığı’nca durduruldu

Adanın kuzeyinde bulunmayan bir kişiye ‘PCR testi sonucu’ verildiği iddiası üzerine, Elite Hospital’in test yapma lisansı Sağlık Bakanlığı’nca durduruldu.

A+A-

Adanın kuzeyinde bulunmayan bir kişiye ‘PCR testi sonucu’ verildiği iddiası üzerine, Elite Hospital'in test yapma lisansı Sağlık Bakanlığı’nca durduruldu. Elite Hospital yetkilileri “sahte rapor” iddiasını kesin dille reddederken bazı kişilerin numunelerinin “ara bölgede” alındığını iddia etti.

Konunun polis incelemesinde olduğunu doğrulayan Sağlık Bakanı Müsteşarı Ali Çaygür ise detay vermedi, “Şu anda polis incelemesi olduğu için orada test yapılmıyor, benim de yorum yapmam doğru olmaz” dedi.

Elde edilen bilgiye göre Kermiya Geçiş Noktası’ndan adanın kuzeyine geçmek isteyen bir kişi Elite Hospital Laboratory’nce yapılmış ‘PCR testi sonucu’ ibraz etti. Testin yapıldığı tarihlerde kuzeyde olmayan kişiye test yapılmadan sonuç verildiği şüphesi ise söz konusu testin nasıl yapıldığını tartışmaya açtı.

Konunun Sağlık Bakanlığı ve polise ulaşması ile polis inceleme başlatırken, Sağlık Bakanlığı da söz konusu merkezdeki testleri durdurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.