1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emenike’den sürpriz paylaşım
Emenike’den sürpriz paylaşım

Emenike’den sürpriz paylaşım

Süper Lig'de bir dönem Fenerbahçe forması giyen Emmanuel Emenike sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'ye dönüş yapacağını açıkladı.

A+A-

Son olarak Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo’da oynayan ve fiziki yetersizlik nedeniyle geçtiğimiz ay sözleşmesi fesh edilen Emenike Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Türkiye’ye dönüş mesajı veren Nijeryalı oyuncu yaptığı paylaşımda Türk bayrağı kullanarak “Bu harika ülkeyi çok özledim. Çok yakında eve dönüyorum” dedi.

Türkiye’de son olarak Fenerbahçe forması giyen 32 yaşındaki tecrübeli forvetin yolu daha sonra Olimpiakos ve Las Palmas’dan da geçmişti.

Emenike geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın 67. yaşını sosyal medyadan bir paylaşım yaparak kutlamıştı. Emenike, söz konusu paylaşımında, “Her harika baba, harika bir doğum gününü ve daha fazlasını hak eder! Mutlu Yıllar baba” ifadelerini kullanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.