1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Akbaba’dan Falcao açıklaması
Emre Akbaba’dan Falcao açıklaması

Emre Akbaba’dan Falcao açıklaması

Galatasaray'da uzun süreli sakatlığını atlatan ve formasına kavuşan Emre Akbaba, 2-1'lik galibiyetin ardından konuştu. Konuk ekip Denizlispor ağlarına bir de gol bırakan Emre, "Bugün takıma golle katkı sağladım, mutluyum" dedi ve Falcao ile birlikte...

A+A-

Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray, konuğu Yukatel Denizlispor’u 2-1 mağlup ederken uzun süren sakatlığından sonra ligde de formasına kavuşan Emre Akbaba karşılaşmayı değerlendirdi. Bir de gole imza atan yıldız oyuncu, “Tam olarak artık maç maç bakmaya başladık, oynadıkça daha da iyi hissediyorum, bugün takıma golle katkı sağladım, mutluyum” dedi.

Forma şansı buldukça daha iyi hale geleceğini ifade eden Emre Akbaba, Falcao ile olan uyumları hakkında ise, “Falcao ile beraber oynadık, bugün bir kaç kez ben onu buldum, bir kaç kez o beni buldu. Sürekli biriyle beraber oynarsan zaten otomatize oluyorsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.