1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “En büyük asker bizim asker”
“En büyük asker bizim asker”

“En büyük asker bizim asker”

Sosyal medya üzerinden birçok yurttaş Bertan Zaroğlu’nun açıklamasının traji-komik olduğunu ifade ederek Tİ'ye aldılar.

A+A-

Vatan, Millet, Sakarya edebiyatının baş aktörlerinden olan Türkiye Hükümetinin Afrin operasyonunda kullanılan bombaların üstüne adı yazılan, Mecliste kadına saldıran ve aşağılayan, erkeklik dendiğinde mangalda kül bırakmayan YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu, “çürük raporu” alarak askerlik yapmadığı iddialarını doğrulayarak “ Net olarak beni tanıyan herkes bilir ki Bertan Zaroğlu doğduğundan beri askerdir. Türk milletinin askeriyim ben. Yüce Türk milletinin askeriyim” diyerek 2010 yılında kaza geçirdiğini ve kazadan dolayı “askere elverişli değildir, barışta görev yapamaz, savaşta yapar” şeklinde rapor verildiğini ifade etmesi sosyal medyada Tİ’ye alındı.

Sosyal medya üzerinden birçok yurttaş Bertan Zaroğlu’nun açıklamasının traji-komik olduğunu ifade ederek yoğun eleştirilerde bulundu. O eleştirilerden bazıları ise şöyle;

Anne ben doğduğumda ne doğdum?,

Ben da doğuştan pilotum fakat hiç uçak kullanmadım ..Yersen...

Hayatımda duydum en komik açıklama: doğuştan askerim

Bende doğuştan kraliçeyim

Bende Doguşdan Filozofum ;)

Doğuştan asker olduğu için askerlik yapmamış. Bundan sonra her "doğuştan askerim “diyen askerlikten muaftır bu böyle biline!

Doğuştan asker değil doğuştan kaçak...

Benda doğuştan orgeneralim 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.