1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Enes Batur gerçekten evlendi mi
Enes Batur gerçekten evlendi mi

Enes Batur gerçekten evlendi mi

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu da, yazdığı “’Enes Batur evlenmedi filminin reklamını yaptı’” yazıyla tartışma dahil oldu.

A+A-

Ünlü Youtuber Enes Batur’un evliliği tartışılmaya devam ediliyor.

Sosyal medyada kimi kullanıcılar Batur’un evliliğinin gerçek olmadığını ileri sürdü.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu da, yazdığı “’Enes Batur evlenmedi filminin reklamını yaptı’” yazıyla tartışma dahil oldu.

“BU EVLİLİĞE KUŞKUYLA YAKLAŞANLARIN HAKLI GEREKÇELERİ VAR”

Eyüboğlu şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’nin en ünlü Youtuberı Enes Batur’un takipçileri ‘Ne zaman evleneceksin?’ diye sorduğunda yaptığı açıklama neydi?

 

‘Abone sayım 10 milyonu bulduğunda evleneceğim.’

Batur, Youtube’daki takipçi sayısı 10 milyonu aşınca sözünde durdu ama evlendiğine takipçilerinin çoğu inanmadı. Batur’un evlendiğinin kanıtı olarak paylaştığı nikâh video, bazı takipçilerine göre, ‘Gerçek değil, film sahnesi’…

Bu evliliğe kuşkuyla yaklaşanların haklı gerekçeleri var.

Çünkü Batur’un nikâh videosu gibi sosyal medya paylaşımlar da inandırıcılıktan uzak. Sebebi de yanıt arayan şu sorular:

‘Enes Batur’un Başak Karahan’la ilişkisi ne zaman bitti de, başkasıyla evlendi?’

‘22 Mayıs 2019’daki nikâh davetiyesinde Cem Denisa Bacı’nın kızı Tulu Bacı’yla evleneceği yazılı. Oysa nikâh videosundaki gelin, 31 Mayıs’ta vizyona girecek ‘Enes Batur Gerçek Kahraman’ filmindeki rol arkadaşı Damla Aslanalp.’

‘Videoda, hangi belediye başkanının verdiği yetkiyle nikâhı kıydığını belirtmeyen nikâh memuresi niye ebeveynlerinin adlarını pas geçip, direkt gelin ve damadın isimlerini sordu?’

‘Batur’un paylaştığı video, evliliğinin kanıtı değil, filminin reklamı.’”

“TARTIŞMALARI BİTİRECEK RESMİ BİR KANIT ORTAYA KOYMASI ŞART”

Yazısında “Cevap bekleyen sorular bunlarla da sınırlı değil” diyen Ali Eyüboğlu şöyle devam etti:

“Nikâh davetiyesinde adı yazılı Instagram hesabını 107 bin kişinin takip ettiği Tulu Bacı’nın yaptığı tek paylaşım, ‘22.05.2019. Herkesi düğünümüze bekliyoruz.’

Tulu Bacı’nın takip ettiği 8 kişiden biri Enes Batur. Ünlü Youtuber, eşini Instagram’dan takip etmedi, şimdiye kadar onunla birlikte hiçbir görsel paylaşmadı. Batur’un Aslanalp’le ilgili yaptığı paylaşımlar ise nikâh görüntüleri ve film kareleriyle sınırlı.

Batur’un, takipçilerinin gerçekten evlendiğine inanması için tartışmaları bitirecek resmi bir kanıt ortaya koyması şart.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.