1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Erdoğan’dan destek istediler
Erdoğan’dan destek istediler

Erdoğan’dan destek istediler

Ekonomik Örgütler Platformu (EÖP), "Sayın Cumhurbaşkanımız" sözü ile başlayan bir mektup ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan destek talep etti.

A+A-

 

Ekonomik Örgütler Platformu(EÖP) Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan destek talep etti.

EÖP adına TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bugün öğleden sonra gönderilen mektubun tam metni şöyle:

“ Sayın Cumhurbaşkanımız,

Türkiye Cumhuriyeti devletinin korona virüs salgınına yönelik almış olduğu ekonomik tedbirleri takdir ve gıptayla izlemekteyiz. Bu zorlu süreçte büyük Türk devletinin başarı ile çıkacağına olan inancımız tamdır.

Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin ayrılmaz bir parçası olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Kıbrıs Türk toplumu, bu süreçte vermekte olduğu ekonomik var olma mücadelesinde anavatanı Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte hareket ederek, bu zorlu süreçten en az hasarla çıkacaktır. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hükümetinin Türkiye Cumhuriyeti’nde uygulanan Ekonomik İstikrar Kalkanı kararlarının benzerini uygulanması sürecinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hükümetine destek vermesi hayati önem taşımaktadır. Bu tedbirlerin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin var olma mücadelesine katkısı büyük olacaktır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomik Örgütler Platformu olarak, iş yerlerinin sürekliliği ve istihdamın devamlılığı temel amacımızdır. Hiçbir çalışanımızın işten çıkarılmaması ve işsizler ordusu yaratılmaması için Türkiye Cumhuriyeti devletinin geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da yanımızda olacağına tüm kalbi duygularımızla inanmaktayız”

Saygılarımızla,

 

Kıbrıs Türk Ticaret Odası

Kıbrıs Türk Sanayi Odası

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ” Lha

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.