1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Erkeklerin seks sırasında kadınlardan istediği 5 basit şey
Erkeklerin seks sırasında kadınlardan istediği 5 basit şey

Erkeklerin seks sırasında kadınlardan istediği 5 basit şey

Erkekler ve kadınların cinsel ilişki sırasındaki istekleri farklılık gösterebiliyor. Bazı durumlarda istenilen şeyler söylenmiyor ve ciddi sıkıntıları beraberinde getiriyor. Peki, erkekler cinsel ilişkide kadınlardan ne istiyor? İşte cevabı…

A+A-
Erkeklerin kadınlara kıyasla cinsellikten beklentileri daha net oluyor. Her ne kadar erkekler bu isteklerini açıkça dile getiremeseler bile biz yapılan araştırma sonuçlarından birkaç tanesini sizler için bir araya getirdik. İşte cinsel ilişki sırasında erkeklerin kadınlardan istediği 5 basit şey…
 
Oral seks   
     
Konuya direkt geçiş yapmış olabiliriz belki, ama erkeklerin çoğu bazı kadınlara gereksiz gibi gelse de oral sekse bayılıyor! Bir kadının ön sevişmeye karşı yaklaşımı neyse, erkeklerin de oral sekse olan yaklaşımı o.

Erkeklerin çoğu, kadınların kendilerine uyguladıkları oral seks sonrası çok daha fazla ve uzun süreli sertleşebildiklerini belirtiyor. Kadınlara oral seks yapmaktan hoşlanan, bunu 'olmazsa olmaz' olarak gören erkeklerin sayısı da az değil. 
 
Yeni pozisyonlar başlatılmasını bekliyorlar 

Denemek istediğiniz bir pozisyon olduğunda bunu çekinmeden denemelisiniz. Seks için özel ortamlar, yemekler ve içecekler kullanmaktan çekinmeyin. Pozisyonun işe yarayıp yaramayacağının bir önemi yok denemek ve bunlara açık olmak seks kalitenizi arttıracaktır.
 
Ön sevişme erkekler içinde önemli

Ön sevişmenin her ne kadar sürekli kadınlar için önemli olduğu vurgulansa da erkekler içinde aynı durum geçerli. Erkekler yeterince yükseldikten sonra sevişmeye başlamak isterler.

Seks sonrası uyumak
 
Kadınlar seks sonrası konuşmak isterler ancak erkeklerde durum tam tersidir. Erkekler seks sonrasında genellikle uyumayı tercih ederler. 

Ses duymak isterler
 
Sevişirken sesinizi duymak erkeklerin performansını ve aldıkları hazzı arttırır. Zevk aldığınızı anladıkları sesler çıkarmanız seksin daha ateşli ilerlemesini sağlayacaktır.
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.