1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erol Bulut: Mert Hakan bir reaksiyon gösterdi.
Erol Bulut: Mert Hakan bir reaksiyon gösterdi.

Erol Bulut: Mert Hakan bir reaksiyon gösterdi.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında kendi sahasında Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselirken, maçın ardından her iki takımın teknik direktörü düzenlenen basın toplantısına katıldı.

A+A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut kupada tur atladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kontrollü bir maç olduğunu kaydeden Erol Bulut, “Sonra maç biraz daha açıldı, iki taraf da pozisyonlar buldu. Hücum anlamında iki takımın da girişimleri oldu, duran toptan golü bulduk, maçın sonuna kadar koruduk skoru. Bundan dolayı mutluyuz. Futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

“ÖMER FARUK KONUSUNDA BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

Ömer Faruk Beyaz ile ilgili gelen soruya yanıt veren Bulut, “Ömer Faruk ile ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. Gereken bütün durumu sportif direktörümüz size izah etti. Benim burada bir şey söylemem doğru olmaz. Kendisiyle ilgili bir şey söyleyeyim, gerçekten yetenekli ve iyi bir futbolcu. Biz elimizden geleni yaptık, onu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

“MERT HAKAN İLE YARIN KONUŞACAĞIZ”

Müsabakanın 90’ıncı dakikasında rakibine yaptığı sert müdahaleden dolayı direkt kırmızı kartla oyun dışında kalan Mert Hakan Yandaş ile ilgili Bulut, “Evet bir profesyonel futbolcu, hatta Fenerbahçe’nin futbolcusu biraz daha sakin kalmalıydı. Ancak Aytaç’ın pozisyonu da kırmızı kart. Hakemin VAR’a çağrılması gerekirdi. Mert Hakan’ın pozisyonu da kırmızı karttı ama 2 kırmızı kart olması gerekirdi. Mert Hakan bir reaksiyon gösterdi. Bunu yarın konuşacağız” değerlendirmesinde bulundu.

“PEROTTI AYRILIRSA ORAYA BİR TAKVİYE YAPACAĞIZ”

Diego Perotti’nin sakatlığıyla ilgili bir basın mensubunun sorduğu soru üzerine Bulut, şöyle konuştu: “Perotti çok önemli ve değerli bir futbolcu, Roma’da yaptıkları ortada. Bize katkı yapsın diye transfer edildi ama sakatlıklar onu bir türlü bırakmadı. Ameliyat olacak gibi gözüküyor, 8 aya kadar uzak kalabilir. Ayrılırsa oraya bir takviye kesinlikle yapacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.