1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Eşimi planlayarak öldürmedim”
“Eşimi planlayarak öldürmedim”

“Eşimi planlayarak öldürmedim”

Eş katili Özgür Okumuş, aleyhindeki 3 davadan itham edildi. “Adam öldürme” ve “kanunsuz bıçak taşıma” suçlarını kabul eden Okumuş, “taammüden adam öldürme” ithamını reddetti:

A+A-

Sedef BOŞNAK

Kendisini aldattığı şüphesiyle, Gazimağusa’da, Yemen Kahvehanesi’ne kahvaltıya davet ettiği 10 yıllık eşi Burcu Okumuş’u, bıçakla sokakta kovaladıktan sonra, herkesin gözü önünde 5 bıçak darbesiyle gözünün içe baka baka öldürdükten sonra, aynı bıçakla kendi canına da kıymak isteyen Ardahanlı Özgür Okumuş, dün, Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Başkan Fadıl Aksun, Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu ve Yargıç Temay Sağer’den oluşan Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi, avukatının tehir talebini reddederek, Özgür Okumuş’u, “taammüden adam öldürme, “adam öldürme” ve “kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından itham etti.

Sanık Özgür Okumuş, eşini planlayarak öldürmediğini iddia ederek, aleyhindeki ilk davayı “Kabul etmiyorum” diyerek reddetti, diğer iki davayı kabul etti.

Dünkü duruşmada, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürütecek olan Kıdemli Savcı Mustafa İldeniz ve sanık Avukatı İbrahim Demirtaş hazır bulundu.

Dava, “taammüden adam öldürme” suçunun duruşması, “adam öldürme” ve “kanunsuz bıçak taşıma” suçlarının da olgularının aktarılması için 25 Ekim 2017 tarihine ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.