1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Eşini 10 yerinden bıçaklayıp ambulans çağırdı
Eşini 10 yerinden bıçaklayıp ambulans çağırdı

Eşini 10 yerinden bıçaklayıp ambulans çağırdı

Adana'da şiddet uyguladığı için kendisinden boşanmak isteyen ve iki kez evden uzaklaştırma cezası alan koca, uzaklaştırmanın bittiği gün eve gidip eşini 10 yerinden bıçakladı. Hayati tehlikesi bulunan genç kadın tedaviye alınırken, zanlı tutuklandı.

A+A-

Adana'da 37 yaşındaki Hüseyin Ö., boşanma kararında ısrar eden eşi 26 yaşındaki Kevser Ö.'yü 10 yerinden bıçakladı. Pişman olan Hüseyin Ö., ambulans çağırıp, eşini hastaneye götürdü.

Merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde oturan ve fırıncılık yapan Hüseyin Ö. ile 2 çocuğunun annesi Kevser Ö. arasında ekonomik nedenlerle şiddetli geçimsizlik başladı. Eşini döven Hüseyin Ö., bu süre içerisinde evden 2 kez uzaklaştırıldı. 9 Aralık'ta uzaklaştırma cezası biten Hüseyin Ö., eşi ile barışmak için evine geldi. Çift arasında boşanma isteği konusunda tartışma çıktı.

ÖNCE BIÇAKLADI SONRA PİŞMAN OLUP AMBULANS ÇAĞIRDI

Evliliğini bitirmek isteyen genç kadın, kararından vazgeçmedi. Buna sinirlenen Hüseyin Ö., eline geçirdiği bıçakla genç kadını 10 yerinden yaraladı. Hüseyin Ö., eşinin kanlar içinde yere yığıldığını görünce pişman olup ambulans çağırdı. Eve gelen 112 ekibi, yaralı kadını Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hayati tehlikesi bulunan genç kadın, tedaviye alındı.

''BENİ SÜREKLİ DÖVÜYORDU" 

Hastanede olayla ilgili polise bilgi veren kadın, "Eşim uzaklaştırma cezası bitince eve geldi. Benden son bir şans istedi, ben de olmaz dedim. Boşanmak istediğimi söyledim. Sürekli kumar oynayıp eve bakmıyordu. Beni sürekli dövüyordu" dedi.

''KAN AKTIĞINI GÖRÜNCE PİŞMAN OLDUM''

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Hüseyin Ö.'yü kısa sürede yakaladı. Eşini bıçaklayan adam sorgusunda, "Eşimi çok seviyorum, kendisinden bir şans daha istedim. Barışmayı kabul etmeyince öfkelendim bıçakladım. Kan aktığını görünce pişman oldum ve ambulans çağırdım" dedi. Adliyeye sevk edilen Hüseyin Ö. tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.