1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Esnaf da memnun vatandaş da
Esnaf da memnun vatandaş da

Esnaf da memnun vatandaş da

Başkent Lefkoşa, 3 gün boyunca İndirim Şöleni’yle şenlendi.

A+A-

Eniz ORAKCIOĞLU

Vatandaş ekonomik kriz nedeniyle arzu ettiği şekilde yapamadığı alışverişi, Metropol çarşısında 3 gün boyunca gerçekleşen İndirim Şöleni’nde giderdi. Cuma günü başlayıp dün akşam saatlerine kadar süren şölende, tüm dükkanlarda yüzde 70’e kadar varan indirim hem vatandaşın hem de bölge esnafının yüzünü güldürdü. 

Bandodan, davul-zurnaya

Şölende yer alan etkinlikler, çoluk çocuk alışverişe giden vatandaşların büyük ilgisini çekti. Caddede bandoyla karşılanan vatandaşlara, Ada’ya özgü Çörek-Hellim ikramında bulunulurken, Davul-Zurna eşliğinde gerçekleşen alışveriş tüketiciye ayrı bir keyif kattı. 

Derya: Vatandaş da memnun esnaf da

Şölenle ilgili Yeni Bakış’a değerlendirmelerde bulunan Organizasyon Komitesi Başkanı ve Derya Butik Sahibi Derya Alp, vatandaşın şölene gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını vurguladı. Alp, “Artık bir geleneksel hal alan şölenimize vatandaşımızın ilgisi yoğun oldu. Ekonomik kriz nedeniyle vatandaş normal zamanda ulaşamadığı ürünlere bu indirimler sayesinde rahatlıkla ulaşıp gönüllerince alışveriş yapma imkanı buluyor. Bu da hem esnafa hem de vatandaşa yarıyor” dedi.

“Farklı etkinlikler büyük ilgi gördü”

Derya Alp, indirim şölenine bu yıl kattıkları farklı aktivitelerin de vatandaşın büyük ilgisini çektiğini vurguladı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.