1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Et fiyatlarında indirime gidilecek”
“Et fiyatlarında indirime gidilecek”

“Et fiyatlarında indirime gidilecek”

Bir süre önce Tarım Bakanı Oğuz ile görüşerek et fiyatlarından dert yanan ve “ithal et” talebinde bulunan Kasaplar Birliği, Tarım Bakanlığı’nı yeniden ziyaret etti; et fiyatlarında indirime gidip, yeniden düzenleme yapacaklarını açıkladı.

A+A-

Kasaplar Birliği, et fiyatlarında indirime gidip, yeniden düzenleme yapacaklarını açıkladı.

Bir süre önce Tarım Bakanı Oğuz ile görüşerek et fiyatlarından dert yanan ve “ithal et” talebinde bulunan Kasaplar Birliği, bu kez Tarım Bakanı Oğuz’a “teşekkür ziyaretinde”  bulundu

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, ziyarette konuşan Kasaplar Birliği Başkanı Halil Akbıçak, geçtiğimiz gün yaptıkları açıklama sonrası Bakan Oğuz’un iyi niyet çerçevesinde gösterdiği uzlaşıcı tavrın gerek hayvancılar gerekse kasaplar adına olumlu yansıdığı söyleyerek, bu çerçevede Hayvancılar Birliği’nin gösterdiği yapıcı tutuma da ayrıca teşekkür etti.

Akbıçak, Kasaplar Birliği olarak bu çabaya uyacaklarını göstermek adına fiyatlarda indirime gidip, yeniden düzenleyeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.